Tandartspraktijk Arnhem

Tel: 026 - 36 12 320

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. Minister Bruno Bruins van Medische Zorg heeft de Tweede Kamer een kostenraming gestuurd over het verhogen van het aantal opleidingsplaatsen voor tandartsen. Volgens hem kost het opleiden van 52 extra tandartsen structureel 13,1 miljoen euro per jaar.
  2. Tandartsen, het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, toezichthouders en andere belanghebbenden in de mondzorg gaan samen het komende jaar negen regels schrappen of verbeteren. Ze doen dat om de tijd die tandartsen kwijt zijn aan administratie te verminderen, zodat er meer ruimte overblijft voor de zorg aan patiënten. Dat staat in de schrap- en verbeteragenda voor de mondzorg van (Ont)regel de Zorg, die vandaag is aangeboden aan het ministerie van VWS.
  3. Samen met andere beroepsverenigingen in de mondzorg, cliënten- en patiëntenorganisaties, zorgverzekeraars en de Nederlandse Zorgautoriteit heeft de KNMT gezamenlijke ambities voor de mondzorg vastgesteld. De komende tijd werken de partijen deze ambities samen verder uit tot concrete voorstellen voor verbetering op het gebied van innovatie, preventie en transparantie voor de patiënt. 
  4. Weet jij wat je allemaal moet vastleggen in het patiëntendossier? Of hoe het tegenwoordig zit met dataportabiliteit? Kom er achter met de nieuwe kennistoets Patiëntendossier.
  5. Tandartsen die bij Vecozo zijn aangesloten moeten een nieuwe aansluitovereenkomst tekenen. Dit is nodig omdat Vecozo in de loop der jaren is gegroeid en de nodige wet- en regelgeving is veranderd. De KNMT kan zich in de nieuwe overeenkomst vinden.

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag: 09.00 - 16.00 uur
dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
woensdag: Voorlopig gesloten
donderdag: 09.00 - 17.00 uur
vrijdag: gesloten

Adresgegevens

Tandartspraktijk Arnhem - Presikhaaf
A.B.C. Suermondt (tandarts)
Waalstraat 8
6826 BN Arnhem
Tel: 026-361 23 20